Onze merken

Viking

Viking is opgericht in polen en zijn daar vanuit een groot bedrijf geworden in Europa. Het bedrijf word nu in verschillende landen vertegenwoordigt. Zij zijn begonnen met een hoogwaardig handschoenen assortiment, sinds een enige tijd hebben ze ook meer dan alleen handschoenen.

Lees verder over Viking

 

Tugga Heated Systems

Tugga Heated Systems, ook wel bekend als Tugga is opgericht in Andorra(spanje). Het bedrijf is begonnen met verwarmbaren skihandschoenen, de handschoenen worden met elektriciteit verwarmd. Zij hebben destijds hun assortiment groot uitgebreid met verschillende soorten handschoenen denk daarbij aan: fietshandschoenen, motorhandschoenen en wanten.

Tugga heeft ook een kleding lijn er naast gezet, hun kledinglijn bestaat uit verwarmbaren vesten en onderkleding.

Lees verder over Tugga

 

Island Tribe

Island Tribe is een Zuid Afrikaans bedrijf die erg groot is in de outdoor en surf sport. Wat Island Tribe zo bijzonder maakt is dat ze zonnebrand hebben ontwikkeld die geen water bevat. Het voordeel hiervan is dat als je in het water bent de zonnebrand wel 4 tot 6 uur bescherming geeft tegen de zon.

Lees verder over Island Tribe

Matt

Matt is opgericht in Spanje. Het bedrijf is voornamelijk gericht op de ski en outdoor branche, het assortiment bestaat voornamelijk uit ski en snowboard handschoenen, colletjes en veel meer accessoires.

Lees verder over Matt

Vertical Unit

Vertical Unit is opgericht in Zwitserland, Vertical Unit is nog een vrij jong bedrijf maar maakt nu al grote sprongen. Het bedrijf is namelijk gespecialiseerd in het ontwerpen van ski goggles. Van de goggles kunnen de glazen snel worden verwisseld met behulp van magneten. De glazen zijn tevens ook gepolariseerd.
Vertical Unit maakt meer dan ski goggles, ze zijn namelijk ook bekend om hun zonnebrillen, de zonnebrillen zijn namelijk gepolariseerd en flexibel zodat ze tijdens de buiten activiteiten tegen een stootje kunnen.

Lees verder over Vertical Unit

Schuiven naar boven