Viking


Viking is een merk wat groot is in diverse soorten producten voor in de outdoor, schaatssport en wintersport
De prijs kwaliteit verhouding is goed, Viking is wel 30% goedkoper met hun verkoopprijs dan vergelijkbare merken.

Het assortiment van Viking is groot in de wintersport met:

Handschoenen


Al onze handschoenen zijn allemaal wind, waterdicht en ademend. Dit is heel belangrijk want als een handschoen niet waterdicht is krijg je snel koude handen. Net zoals de wind die door de handschoen heen kan gaan. Al onze handschoenen zijn allemaal wind en waterdicht door een membraan wat tussen de binnen en buiten laag in zit. Dat membraan zorgt er ook meteen voor dat al het warmte en transpiratie allemaal naar buiten kan gaan. Als je handschoenen niet ademen, dan blijft al je transpiratie in de handschoen zitten, dan koelt je hand na verloop van tijd erg af.

Onderkleding

Wij hebben verschillende soorten onderkleding van Viking. Het bekendste onderkleding van Viking is hun onderkleding met Primaloft en Merino wol. Door deze samenstelling luistert de onderkleding fantastisch goed naar je lichaam. Het onderkleding houd je goed warm en zorgt dat al je transpiratie goed word afgevoerd naar buiten.

Bandanas

De viking bandanas hebben 2 gedeeltes 1 met fleece en de andere kant met merino wol of met Polystaan.
De bandanas hebben allemaal een Polartec fleece.
Waarom hebben de bandanas 2 soorten materialen?
De fleece kant is er voor om de wind en sneeuw van je gezicht af te houden en de merino wol of polystaan is voor onder je helm bijvoorbeeld te doen om je transpiratie van je hoofd af te houden.
Bij de meeste van de bandanas ziet er merino wol in om nog beter de warmte bij je te kunnen houden en om je transpiratie van je lichaam af te houden.

hats


Bij het assortimentsgroep Hats dan denken wij aan petten en functionele mutsen. De meeste mutsen hebben allemaal een Windblocker in de muts verwerkt zodat er geen wind door heen kan komen en wat al veel kou van je af houd. De functionele mutsen zijn mutsen die alleen uit polystaan bestaan en een heel dun laagje bestaan en alleen de wind van je hoofd af houden. Wat juist heerlijk is bij buiten sporten omdat je dan geen warmte nodig hebt.

Bekijk de catalogus

Schuiven naar boven